Големият финал на “Откраднат живот: Критична точка“ ще бъде на 29 май от 20.00 ч. по NOVA

Приключиха снимките на пети сезон на най-успешния български медицински сериал - “Откраднат живот: Критична точка“. Какво ще се случи с любимите им герои, зрителите ще разберат на 29 май, когато ще се излъчи последния епизод на сезона.  На снимачната площадка тайно се промъкна Живко Константинов, за да научи какви обрати готви екипът на поредицата за големия финал.

По темата

"Любовният триъгълник всъщност се превърна в четириъгълник!”, споделя актьорът Велислав Павлов, който изпълнява ролята на д-р Марио Ковачев.

"Получиха ни се горе долу тези геометрични фигури.”, добавя с усмивка Диана Димитрова, която се превъплъщава в д-р Огнянова.

"Сватба ще има! Няма да бъде това, което изглежда! Не можем да издадем кой ще се жени!", разкрива режисьорът на поредицата Павел Веснаков.

Актьорите на хитовия сериал вече мислят за лятна почивка, но продуцентът на “Откраднат живот” Евтим Милошев разкрива радостна за феновете новина.

“Любовта на зрителите към “Откраднат живот” и резултатите на сериала доведоха дотам, че NOVA ми възложи да реализирам шести сезон на поредицата”, разказа Милошев в “Събуди се”.

"Шести сезон ще бъде по-динамичен и да има малко повече застъпена криминална линия.", споделя пък режисьорът Павел Веснаков.

Но преди да има начало, трябва да бъде сложен край на пети сезон.

Дали героите ще намерят щастието, ще научим в последния епизод на пети сезон на "Откраднат живот: Критична точка" на 29 май, вторник, от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.