Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Бъдещето на болница “Св. Кирил” и лекарите ѝ е застрашено от финансови проблеми и възможен фалит в хитовия български сериал “Откраднат живот: Критична точка”. В премиерния епизод на медицинската поредица тази вечер по NOVA София е пред дилема как да постъпи, след като разбира, че фирмата, на която е превела парите за изграждането на новия проект в болничното заведение е фантом. Ще намери ли директорът на болницата изход от създалата се ситуация?

По темата

Пред морална дилема се изправя и д-р Мазов, след като става свидетел на семеен скандал между Калин и Наталия. Дали ще признае, че не Калин, а той е бил в кабинета с Мишева?

Фотев започва свое разследване, за да открие кой е любовникът на Ина. Ще научи ли истината и какви ще са последствията за неговата съпруга?

Междувременно продължава и битката за живота на Тони Ковачев. Дали лекарите в болница “Св. Кирил” ще успеят да спасят своя колега?

Не пропускайте премиерния епизод 51 на "Откраднат живот: Критична точка" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.