Сватба, разкрити тайни и съдбоносни решения ще увенчаят последния двоен епизод на пети сезон на 29 май, вторник, от 20.00 ч. по NOVA

На 29 май феновете на най-успешния български медицински сериал ще видят финалния епизод на “Откраднат живот: Критична точка“ от 20.00 ч. по NOVA. Финалът ще бъде поднесен в двоен епизод, който ще представи сватба и събития, които ще доведат до нови разкрития. Булката ще бъде самата сестра Жекова, която ще се отправи към олтара, за да сбъдне мечтата си и да стане съпруга на Васко. Ина ще се изправи пред най-голямото решение – дали да задържи детето на Борис и дали да продължи живота си с него. Междувременно Албена ще разкрие чувствата си към Тони, който ще се бори за живота си и трансплантация, която да промени бъдещето. “Последният епизод на пети сезон отново ще покаже неочаквани ситуации, а някои от развръзките ще се развият минути преди финала. За някои щастието ще бъде заслужения край след изпитанията, а други ще разберат, че този момент им се е изплъзнал“, загатват от продукцията.

Доцент Мазов и д-р Хинова ще се озоват в критична ситуация със своето дете, която ще предреши семейното им бъдеще. Д-р Огнянова и д-р Ковачев ще трябва да решат дали имат смелостта да преодолеят страховете си или ще тръгнат в различни посоки. Данъчна измама и неподозирани роднински връзки ще преобърнат представите на лекарите в МБАЛ “Св. Кирил“.

Нова Броудкастинг Груп е подготвила още една възможност за феновете на поредицата да се потопят в историята на своите любими герои от самото ѝ начало. От 28 май, понеделник,  от  14.30 ч. започва излъчването на първи сезон на “Откраднат живот“ в ефира на DIEMA FAMILY.

Ще открият ли героите щастието на финала на пети сезон? Какви ще бъдат неочакваните разкрития? Зрителите ще разберат на 29 май от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.