Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA на кулинарната сцена излизат Веси Бонева и Дичо

Нови рецепти, предястия и невероятни изненади предстоят в сезон 11 на кулинарното предаване "Черешката на тортата", който стартира тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Всичко това ще се случва под зоркия поглед на шеф Манчев, който ще бди за прецизното изпълнение на кулинарните предизвикателства. Водещият гостува в студиото на "Здравей, България" и разказа интересни факти от кухнята на "Черешката на тортата".

"Това е едно уникално шоу в България, което се е задържало много години в ефир. "Черешката на тортата" показва как трябва да се поканят гости в един дом, как да се посрещнат и уважават, защото трябва да се познават техните традиции и тяхната кухня. От труда страна човек трябва да готви неща, които обича, за да покаже себе си", коментира шеф Манчев. 

"Голяма грешка на участниците в "Черешката на тортата" е, че готвят храна, която никога не са яли. За мен това е чудесно, защото мога да ги критикувам", шеговито вметна Иван Манчев.

Честта да открият единадесетия сезон на кулинарното дерби се пада на Весела Бонева и Дичо в двоен епизод. Певицата, която е привърженик на здравословния начин на живот ще покаже своите кулинарни дарби със също толкова здравословна вечеря. Веси е приготвила  5-степенно меню за своите гости и включва домашен хляб от лимец, цветна салата, авторска разядка "Ала Весела" и десерт без захар. 

Вторият домакин в предаването ще бъде изпълнителят на песента "Две следи" - Дичо. Той е решил да погали сетивата на гостите с разнообразно меню и уютна атмосфера. Дичо е вегетарианец, но менюто му е съобразено с вкусовите предпочитания на всеки участник. Гостите ще се насладят на богата селекция от вкусове, люти предизвикателства и изненади с висок залог.

Не пропускайте двойния епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.