Сумата за лечението на Георги трябва да се събере до дни, но е непосилна за семейството

Момчето с церебрална парализа, което преди година трогна хиляди българи и благодарение на подкрепата им замина за рехабилитация в чужбина, отново има нужда от помощ. Сумата за лечението трябва да се събере до дни, но е непосилна за семейството.

Миналата година една снимка обедини хиляди българи у нас и чужбина, а вълната от съпричастност даде шанс на Георги за по-добър живот.

Фотоконкурс дава шанс на болно момче да се лекува безплатно (ВИДЕО)

Семейството продължава да се бори. Предстоят няколко сложни операции, а от първата 15-годишното момче вече се възстановява.

Цената на рехабилитацията обаче разклаща вярата им. За нея са нужни 10 000 евро, които семейството трябва да събере час по-скоро.

С ВАША ПОМОЩ: Болният Георги спечели фотоконкурса и ще се лекува безплатно

Стотици хора с големи сърца решиха да помогнат на Георги, като дариха своите произведения за благотворителния базар в негова подкрепа. Той ще се проведе в четвъртък в София, а играчки, бижута и икони пристигат от цялата страна. Мястото е „Кепитъл Форт” - - бул. „Цариградско шосе“ 90.

За терапията в Словакия Георги получава отказ от Фонда за лечение в чужбина. Затова и родителите му решават да открият DMS номер. Момчето трябва да замине за лечение през август. Терапията ще продължи три седмици.

Затова и семейството е признателно на всички, които им протягат ръка. Ако имате желание и възможност да помогнете на Георги, ето как може да го направите:

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.