"Спокойно да излизат в почивка, да си правят тена и да събират сили за новия сезон", обърна се вицепремиерът към левицата

„Искам да успокоя колегите депутати от БСП, които се притесняваха, че ако се наложи да пада правителството, ще трябва да работят август месец. Правителството е стабилно, мнозинството е стабилно, спокойно да излизат в почивка, да си правят тена и да събират сили за новия сезон от септември нататък“.

Борисов: Коалицията е стабилна (ВИДЕО)

Това заяви военният министър и вицепремиер Красимир Каракачанов след коалиционния съвет в Министерски съвет.

Премиерът Бойко Борисов също успокои, че коалицията е стабилна. 

Сидеров: Не съм разрушител на кабинета (ВИДЕО)

Припомняме, че дни подред се провежда Коалиционен съвет заради възникналото неразбирателство между парламентарните групи на ГЕРБ и "Обединени патриоти", които са по някои законопроекти.

"Мисля, че нямаме спорна тема, която да не можем да решим с необходимия компромис в интерес на обществото", допълни премиерът.

АТАКА ПО ФРОНТА: Волен Сидеров с остри критики към Валери Симеонов (ОБЗОР)

"Нашите разменени реплики през медиите не трябва да се разбират като нещо разрушително. Казвам ясно, че не съм разрушител. Аз бях един от моторите да се направи патриотичната коалиция. Оттогава непрекъснато повтаряме, че трябва да изкараме пълен мандат, за да направим нещата, които са полезни за страната и те да имат своя резултат", заяви от своя страна лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.