"Аз не клатя коалицията, а искам да я заздравя", каза лидерът на "Атака"

"Нашите разменени реплики през медиите не трябва да се разбират като нещо разрушително. Казвам ясно, че не съм разрушител. Аз бях един от моторите да се направи патриотичната коалиция. Оттогава непрекъснато повтаряме, че трябва да изкараме пълен мандат, за да направим нещата, които са полезни за страната и те да имат своя резултат".

Лидерите на ГЕРБ и "Обединени патриоти" се събраха на коалиционен съвет

Това каза лидерът на „Атака” Волен Сидеров след коалиционния съвет в Министерския съвет.

Аз не клатя кабинета, а искам да го заздравя”, допълни той. По думите му, ако сега се отиде на предсрочни избори, това би означавало хаос.

СБЛЪСЪК В ПАРЛАМЕНТА: Напрежение между Сидеров и депутат от НФСБ

„Нашите действия оттук нататък не трябва да предизвикват съмнение, че искаме прекратяване на мандата. Възможни различия има и ще има, различни хора сме и с това условие се събрахме в коалицията. Тези различия трябва да бъдат разрешавани с консенсус и с разбирането, че трябва да изчистваме тезите и темите, по които работим”, каза още Сидеров.

Борисов: Коалицията е стабилна (ВИДЕО)

Няма фатални разлики между нас. Оттук нататък всеки един от нас първо трябва да победи себе си, защото това е най-важната битка, както казва Конфуций. Да победи в себе си желанието да се наложи над другите – тогава ще имаме разбиране и ще работим както трябва”, на мнение е лидерът на „Атака”.

АТАКА ПО ФРОНТА: Волен Сидеров с остри критики към Валери Симеонов (ОБЗОР)

„Законът за приватизацията не е подкрепен от мен. Моите колеги гласуваха „против”. Въпреки това той слага върху нас печата, че сме някакви лобисти. Премиерът бил зависим от Домусчиеви. Това е тежка обида. Аз не смятам, че те са някакви бизнесмени, на които трябва да им бъде сложен тежък печат. Това поведение на Симеонов е антидържавническо и той трябва да каже, че съжалява”, заяви още лидерът на „Атака”.

СИДЕРОВ СРЕЩУ СИМЕОНОВ: Какво е бъдещето на управлението? 

Сидеров благодари на Борисов за ролята му на координатор и обединител на коалицията.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.