Изготвен е график за срещи между парламентарните групи на Патриотите и ГЕРБ и правителството

"Коалицията е стабилна, разбрахме се как оттук насетне да работим и да обсъждаме спорните текстове", заяви след коалиционния съвет в Министерски съвет премиерът Бойко Борисов.

Лидерите на ГЕРБ и "Обединени патриоти" се събраха на коалиционен съвет

Припомняме, че дни подред се провежда Коалиционен съвет заради възникналото неразбирателство между парламентарните групи на ГЕРБ и "Обединени патриоти", които са по някои законопроекти.

АТАКА ПО ФРОНТА: Волен Сидеров с остри критики към Валери Симеонов (ОБЗОР)

За да бъде избегнато това за в бъдеще, е изготвен регулярен график за срещи между парламентарните групи и правителството, поясни Борисов. 

СБЛЪСЪК В ПАРЛАМЕНТА: Напрежение между Сидеров и депутат от НФСБ

"Мисля, че нямаме спорна тема, която да не можем да решим с необходимия компромис в интерес на обществото", допълни премиерът.

По думите му мотивите за спорните текстове, както и как ще се действа за ветото на президента по текстовете за закона за приватизацията и следприватизационния контрол, са изяснени.

СИДЕРОВ СРЕЩУ СИМЕОНОВ: Какво е бъдещето на управлението? 

"Коалицията е достатъчно стабилна, осъзната, и то не заради властта, не заради постовете и място в парламента, а заради това, че всичко останало би означавало голям хаос", добави премиерът.

„Някакви междуличностни отношения в случая нямат никакво значение. Благодаря на всички колеги, че ги загърбиха, загърбиха и своето его”, каза премиерът.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.