Не пропускайте семейната лента "Музата на артиста" от 12.30 ч. и романтичната комедия "Наръчник по ухажване" от 14.15 ч.

Изпълнен с емоции следобед предстои за зрителите тази неделя по NOVA. Звездата от сериалите "Клюкарката" и "Истински детектив" Брий Уилямсън ще се изправи пред труден избор в семейния филм "Музата на артиста" днес от 12.30 ч. 

Брий влиза в ролята на Ейприл - известен моден фотограф, която се връща в родния си град по молба на свой приятел. Там тя се оказва заобиколена от незабравими спомени и любими хора, но много скоро се налага да избере между своята успешна кариера и любовта на живота си. 

Какъв ще бъде изборът на Ейприл?

От 14.15 ч. в романтична комедия "Наръчник по ухажване" популярната актриса от сериала "Костюмари" и настояща принцеса Меган Маркъл пък ще потърси професионална помощ, за да се справи с проблемите в личния си живот.

Маркъл влиза в ролята на очарователната Касандра Барбър, която след като попада на грешния човек за пореден път, се обръща за съвет към експерта по връзки - д-р Сузи, и най-новата си книга за самопомощ – "Наръчник по ухажване". Скоро тя се озовава в ситуация, при която може да тества това, което е научила с двама потенциални ухажори. Единият е забавният Робърт, а другият  сериозният  Джордж. Понякога обаче се оказва трудно да промените  старите навици и да оставите съдбата си да бъде решавана от  експертите, особено когато сърцето диктува нещо напълно различно…

Не пропускайте развръзките в "Музата на артиста" от 12.30 ч. и романтична комедия "Наръчник по ухажване" от 14.15 ч. по NOVA.