Влогърката Габриела все по-сериозно започва да нарушава покоя на приятелите

Тайната връзка на любимите герои Изабела и Николай е разкрита от враг номер 1 в новия епизод на "Следвай ме". Как ще се развие ситуацията в пети епизод на най-номинирания български уеб сериал, не пропускайте да проследите във Vbox7.com.

Николай и Изабела горят от нетърпение да обявят връзката си, но се сблъскват със сериозно препятствие. Опитът на Изабела да се раздели с Дани е осуетен от внезапен пристъп. Дали паник атаката е инсценирана, или това наистина е сериозен проблем за половинката на влогърката, вижте първо във Vbox7.com.

Готов на всичко, за да запази Изабела само за себе си, Даниел прибягва до настоятелно изнудване и мръсни номера. Неговото оръжие във войната за сърцето на любимата му е невинната Марти. Ще се поддаде ли любимата на Николай на изнудването на Даниел?  

В отношенията на двете двойки нетърпението взима превес и те стават все по-непредпазливи. Решена да спечели куиза на зеленото училище, влогърката Габриела дебне от всички страни. Освен със знания тя разполага с цял арсенал номера. Най-ценното ѝ оръжие е тайната целувка между Ники и Изабела, която вижда в гората.

Ще използва Габриела ли чуждата тайна в своя полза? До къде е готов да стигне Даниел в името на любовта? Ще признае ли Марти истината за самоличността си? Не пропускайте да разберете в новия епизод на "Следвай ме" първо във Vbox7.com.

Може да следите "Следвай ме" всеки понеделник и четвъртък във Vbox7.com.