Освен това филмът се радва и на разпространение в Азия

"Привличане" обра наградите на престижния West Coast Film Festival в Малибу. Лентата грабна приза за най-добра комедия, за главна женска роля в лицето на Яна Маринова и златна награда Elbert Lewis за саундтрак към филма.

Привличане е най-гледаният филм в кината в България за 2018 г., а благодарение на международния си дистрибутор Free Dolphine Entertainment вече се радва на разпространение в цяла Азия, като в Япония излиза и на широк екран.

Музиката на филма се преиздава и на японски език с нов аранжимент. Любимите парчета от лентата като Fire на Неди Джон Крос, We like it loud на Станислав Вълев-Стани и Декстър, A bit of you на Група Торнадо и King Kong на Jeremy? са само малка част от хитовете в Привличане.

Следващият филм от създателите на Привличане е с култовото заглавие "Диви&Щаастливи" и вече стартира с първите си каскади в морската ни столица Варна. Продуценти са Александър Сано и Яна Маринова. Още звезден състав в лицето на Луиза Григорова, Димо Алексиев и Дария Симеонова и неизменно главният виновник за този сплотен екип - режисьорът Мартин Макариев.

Копродуцент на "Привличане" е Нова Броудкастинг Груп. Филмът се разпространява в кината у нас от “Лента” и е шестият за по-малко от година и половина български филм, който се реализира с подкрепата на NOVA., като част от дългосрочната стратегия на медийната група за подкрепа на българските филми на всички платформи.