Ще се казва „Път на младите“

НДСВ и „Новото време“ представиха листата си за евроизборите. Тя ще се казва “Път на младите” и ще включва водещи лица от Милениум Клуб България - организацията на младите българи родени след 1981 г..

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

“Път на младите” е единствената евролиста в България, в която всички 17 кандидати са на възраст под 35 години, които никога не са участвали в политиката. Всички те са добре образовани, с успешна реализация в страната и чужбина, с чиста история и визитки. Кандидатите на “Път на младите” имат и ясна проевропейска визия за това как да се промени и развива по-добре България и Европейския съюз (ЕС), беше обявено на представянето.

Водач на листата “Път на младите” е председателят на Милениум Клуб България - Румен Чолаков, един от най-активните в обществено-политическото пространство млади представители на българската диаспора в чужбина. "Младите хора сме наивни идеалисти и именно това е необходимо на България и на Европа, за да има положителна промяна. Не бива да се противопоставят идеологии, а да се търсят решения на проблемите. В политическия спектър ние се определяме като революционни центристи. В Европейския парламент ние ще търсим платформа, което отговаря на ценностите ни", обяви Румен Чолаков при представянето на листата.

Младите ще разчитат на високите технологии и социалните мрежи, за да достигнат до хората, които не са твърд електорат на останалите партии.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.