Коментар на режисьора и кандидат за евродепутат от ВМРО Андрей Слабаков и на кандидата за евродепутат от ВМРО Александър Сиди

„Аз лично вече се отегчих от това политически коректно мърморене, което чувам непрекъснато. Както казваше баща ми - не трябва да им се цепи басма. Трябва някой да отиде в Европейския парламент и да им се казва, че когато един закон е антиевропейски, като този на Макрон, не трябва да се гледа изобщо в комисиите, а не да занимаваме целия свят с глупости”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” режисьорът и кандидат за евродепутат от ВМРО Андрей Слабаков.

„Краси ме покани и аз реших, че може би има смисъл да се опитам нещо да направя. Мислим в една и съща посока и затова се съгласих”, посочи още той.

ВМРО регистрира листата си за евровота, води я Ангел Джамбазки

По думите му в листата на ВМРО има достатъчно разумни хора.

"Смятам, че трябва да се измисли нещо с образованието. Родителите, които не изпращат децата си на училище трябва да бъдат вкарани в затвора или с някакви тежки наказания. По този начин те лишават децата си от бъдеще – не могат да четат, нямат занаят. Това според мен е много тежко криминално престъпление”, коментира още Андрей Слабаков.

„Аз лично много се радвам, че той е в нашата листа. Слабаков е изключително любим на всички български граждани. Той от доста време е на нашите позиции и говори по темите, по които ние говорим”, заяви кандидатът за евродепутат от ВМРО Александър Сиди.

Социологически проучвания дават преднина на БСП пред ГЕРБ за евровота

Според него, Андрей Слабаков би могъл да допринесе много за листата на ВМРО.

„Обещавам да ходя на работа, за разлика от някои от сегашния парламент като Бареков и другите двама национални предатели, които не отидоха да гласуват „Макрон”, и няма да допусна да се гласуват закони, които са антибългарски”, заяви Слабаков.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.