Днес от 16.00 ч. е онлайн премиерата на трети сезон на хитовата поредица

„Тя е толкова красива и ужасяваща… и тези очи…“

„Веднага си представих, че трябва да поканим Диляна за тази роля. Все пак красотата понякога може и да плаши, нали така?“, разказа Ники Илиев пред водещите на „Здравей, България“.

„Беше ми изключително приятно да се снимам в „Килерът“, защото участието ми в него е нещо много по-различно от това, което съм правила до момента“, сподели Диляна Попова, но отказа да разкрие дали героинята й в сериала е добра или лоша.

„Тези, които не са гледали сериала досега, може малко да се объркат в сюжета, но в канала на „Килерът“ във Vbox7.bg вече има качено видео, в което разказвам всичко, което се е случило в предходните два сезона“, разкри Ники Илиев.

„Килерът“ е съвсем нов тип уеб сериал. В него има мистерия и трилър, има и по-страшни моменти, но те определено не са хорър. Снима се като нормален сериал, екипът е по-малък, но въпреки това спазваме всички добри практики при заснемането му. Не смятам, че уеб сериалите трябва да се подценяват спрямо другите, защото в световен мащаб този тип продукции стават все по-популярни. Неминуемо беше да дойдат и тук, защото е много по-удобно да гледаш даден сериал спрямо своята лична програма, а не, когато ти го пуснат по телевизията. Смятам, че обратната връзка с аудиторията на уеб сериалите е по-бърза и по-лесна.“

Третият сезон на поредицата има 12 епизода, които ще бъдат качвани в канала на сериала всеки вторник и петък от 16.00 ч.

Какво още разказаха Ники Илиев и Диляна Попова за новия трети сезон на „Килерът“, вижте във видеото на „Здравей, България“.

В какви роли и сюжети влизат любимите звезди в новия трети сезон на хитовата уеб мистерия „Килерът“, ще разберете първо във Vbox7.

За още новини около „Килерът", следете Facebook страницата на сериала.