Сидеров обвини ВМРО в купен вот, а от ВМРО се заканиха да го съдят

Веднага след изборите - напрежение между Патриотите. Волен Сидеров обвини ВМРО в купен вот. А от ВМРО се заканиха да съдят лидера на „Атака”.

„Как ще ме погледне в очите Сидеров утре?”, попита Каракачанов.

„Как ще го погледна?! Както винаги съм го поглеждал. Разбира се, ще му кажа, че трябва да отслабне”, отговори Сидеров.

Поредният рунд от патриотичния раздор дойде, след като ВМРО вкараха двама евродепутати. А Сидеров и Симеонов - нито един, дори бяха изпреварени от независими кандидати. Атаките, според Каракачанов, дошли от Сидеров. Той обаче – отрича. И заговори за купен вот.

„Аз много добре знам как се правят избори и никой не може да ме излъже, че ВМРО имат този резултат без купен вот”, заяви Сидеров.

ЕВРОВОТ 2019: ГЕРБ записа победа, БСП ще си избира нов лидер (ОБЗОР)

Сидеров се оплака, че Джамбазки изпратил писмо до консервативния алианс в Европарламента, в което го нарекъл „спорен политик”.

„Този „спорен политик”, който съм аз, издигна Каракачанов като кандидат за президент. Този „спорен политик” направи коалиция „Обединени патриоти”. Ако има някакво лицемерие и някаква некоректност, не я търсете в мен”, заяви Сидеров.  

Сидеров стигна и по-далеч, като заговори за сделка между ВМРО и управляващите за европейските избори.

„ Джамбазки да бъде джиросан, споделен на ЕНП, да кажем”, заяви Сидеров.

Въпреки размяната на словесни бухалки засега никой не говори открито за разтрогване на брака между патриотите. 

„Състоянието на коалицията, вътрешните взаимоотношения се определят единствено от хората в партията, а не от изборите и опозицията или от желанието на някой, който иска партията ни да се разпадне”, заяви още вчера Валери Симеонов.

„Ние имаме споразумение за управлението с трите партии и ГЕРБ и това споразумение трябва да се спазва. Какво минава през мислите, чувствата…това няма никакво значение”, смята Сидеров.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.