Той отвлече вниманието на медиите от семейство Тръмп

Американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания са на тридневно посещение в Англия. Всички световни медии следят с интерес срещите на семейство Тръмп, но котаракът на „Даунинг Стрийт” 10 – Лари, отвлече за малко вниманието от тях, предаде БТА.

Първо котето се поразходи за малко пред камерите, после се излегна на един от прозорците на своя голям дом. После се опита да се прибере отново вътре, но вместо да го пуснат, оттам заизлизаха жени с токчета.

Тръмп: САЩ и Великобритания могат да сключат феноменална търговска сделка след Brexit (ВИДЕО+СНИМКИ)

След това котето се озова под колата на Тръмп, където всички медии отново го намериха и снимаха с най-различни шеговити коментари в социалните мрежи. Един от тях гласи, че това е "анти-Тръмп демонстрация и сега Лари е героят на англичаните".

Борис Джонсън отказа на Тръмп

Лари не за първи път става тема на световна дискусия. Предишният път беше през ноември 2018 г., когато влезе в репортаж за Брекзит, предаван от резиденцията на британския министър-председател. Нехаещ за важността на темата, Лари застана пред вратата на резиденцията си и зачака да му отворят. Любопитната сценка беше прекъсната от полицай, който почука на вратата и някой отвътре отвори и пусна котарака да влезе.

През март 2017 г. пък Лари беше хванат от камерите да пуска мишка на свобода, като му излезе име на мързеливец.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.