Партията си е поставила за цел да подобри резултатите от 2015 година

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров внесе документите в ЦИК за местните избори, съобщава БГНЕС. Партията си е поставила за цел да подобри резултатите от 2015 година, които по думите на Сидеров са били „доста зле“. Той е убеден, че ще постигнат по-добри резултати. Увереността му идва от наблюденията и срещите, които води всеки ден в страната.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Волен Сидеров коментира също съществуването на парламентарната група на „Обединени патриоти“. Според него в този формат няма как да продължи да съществува.

По отношение на случая с ареста на председателя на национално движение „Русофили“ Николай Малинов по разследване за шпионаж, според Сидеров, това е „поръчка, която ще удари по избора на ГЕРБ за кметове и в частност за София“.

„Действайки по този начин, прокуратурата създава проблеми на Борисов. Не знам дали го правят умишлено или не са го преценили. Изкуствено ще втвърдят много избиратели, които сега ще се възмутят от тези задържания. Малинов е задържан пред 12-годишната му дъщеря с 20 полицаи, нахлули в къщата му. Такива сцени безспорно са за да всеят страх“, каза Сидеров.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.