През целия ден ще ви показваме последните анализи и коментари на живо

Повече от 14 ефирни часа NOVA посвещава на най-важното от деня на вота в цялата страна. Началото дава предаването „Събуди се и гласувай” с водещ Мира Иванова в 7 часа. Само в първите часове на вота ще ви предложим над 30 преки включвания от цялата страна.

Освен това ще ви покажем как гласуват политическите лидери, както и основните политически играчи.

През целия ден може да чуете и видите последните анализи и коментари на живо в нашия ефир. А в края на изборния ден ще ви информираме и за резултатите от вота на българите по места.

Ден за размисъл преди местния вот в неделя

В 15.30 часа започва следобедното изборно студио с Мая Костадинова и Мариан Станков – Мон дьо „Избери! Неделята на NOVA”. А основното такова „Новите кметове” е с начален час 18.00. Водещи от студиото са Аделина Радева и Виктор Николаев, а Николай Дойнов ще представя прогнозните резултати в електоралния център на NOVA.

Втората част на „Новите кметове” стартира след централната емисия новини в 19.45 ч., и ще продължи до полунощ.

Без сигнали за нарушения в деня на размисъл

Първите резултати, коментари и анализи ще бъдат представени по уникален за България начин. Ще ви направим свидетели на  първите коментари от политическите централи, а социолози и политолози експертно ще коментират резултатите от вота.

NOVA ще  ви съобщи и резултатите от социологическите проучвания на утвърдените агенции „Gallup International“ и „TREND“.

Кои ще бъдат новите кметове на България – вижте само по NOVA на 27 октомври. Ключови моменти от целия изборен ден следете и онлайн в сайта ни Nova.bg, както и във Facebook страницата на Новините на NOVA.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.