Той е класиран засега на четвърта позиция в София

Кандидатът за кмет на „План за София” Борис Бонев е една от най-големите изненади за социолозите на тазгодишните местни избори. Засега exit poll изследванията го нареждат на четвърта позиция в София.  

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

„Ние 3 месеца бяхме на улицата и водихме активна предизборна кампания. Това оказа влияние върху крайния резултат. За мен отговорната позиция на всеки един, който кандидатства за доверието на гражданите, е много по-рано да защитава идеите и програмите си, а не месец преди изборите", каза Бонев.

България гласува на местни избори (ВИДЕО+СНИМКИ)

Той обясни, че в следващите дни, след като се уталожат емоциите от изборите, партията "План за София" ще направи изявление. "Различавам се от двете дами, но през цялата кампания сме решавали проблемите, а не с общи приказки. Не мога да се припозная в тях, но с моята кандидатура показахме, че има хората в наше лице разпознават желанието за промяна", заяви Борис Бонев.

Кои ще бъдат новите кметове на България – вижте само по NOVA на 27 октомври. Ключови моменти от целия изборен ден следете и онлайн в сайта ни Nova.bg, както и във Facebook страницата на Новините на NOVA.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни.  За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.