„Ще гарантирам спазването на ангажиментите, които съм поела по време на кампанията", каза още тя

„Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха. Разбира се, ще изчакаме окончателните резултати. Аз разбирам това, което ми казаха хората в тези избори и то е, че пътят е правилен, хората очакват работа, но очакват и промяна”. Това заяви новият стар кмет на София Йорданка Фандъкова.

Резултати от паралелното преброяване в областните градове (СНИМКИ)

„Ще гарантирам спазването на ангажиментите, които съм поела по време на кампанията. Знаете, че най-голямата група в общинския съвет е на ГЕРБ и СДС. Искам да благодаря и на десните хора, които показаха в днешния ден, че не бягат от най-важните ценности на града”, каза още тя.

СНИМКИ ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА ГЕРБ ВИЖТЕ ТУК

„Предстои до месец да предложа на общинския съвет новия проект за бюджет за следващата година. Ще търся подкрепата както на колегите от ВМРО, които са партньори на ГЕРБ на национално ниво, така и на колегите от „Демократична България”, които са част от съвета”, посочи още тя.

РЕЗУЛТАТИ ОТ EXIT POLL: Фандъкова печели София, Портних – Варна (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Вече обявих, че ще направя промени в структурата на управление на общината. Имам конкртни идеи за това. До приемането на бюджета ще представя проект за новата структурата на общината”, заяви Фандъкова.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.