Дъщеря им Амая се роди на 5 декември

Наум Шопов и Теа Минкова разказва за емоциите, през които са преминали по време на раждането и месец след него.  Дъщеря им Амая се роди на 5 декември. Тя е първа рожба и за двамата.

ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: Наум Шопов с разказ за раждането на дъщеря си (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Първият месец мина супер. Ние сме супер щастливи. Мина много бързо”, споделя Наум Шопов.

„Деветте месеца ми течаха изключително бавно. Бях нетърпелива, чувствах се тромава. Всеки ден минаваше бавничко,бавничко. А този месец мина изключително бързо”, разкрива Теа.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Толкова много позитивина енергия ни изпратихте, че няма как да ви се отблагодарим, но искаме да се опитаме да ви върнем поне малка част от нея. Затова качихме ново видео, свързано с раждането на Амая. Сигурен съм, че мога да кажа и от името на @teaminkova, че това беше най-емоционалният ден в живота ни. Е, в това видео се опитваме да ви предадем поне част от тази емоция ♥️ • Линк в story-то ми или просто напишете "Теа и Наум" в @youtube 🎞

Публикация, споделена от Д-р Наум Шопов (@shopov) на

„Всеки ден се стремя да си напомня чувствата и емоциите на раждането, защото ме е страх, че ще ги забравя. Беше толкова магично. Може би никога в живота си няма да усетя това огромно щастие. Първите два дни в родилния дом ми бяха много шантави. Всички идваха, радваха се. Аз го поглеждам и виждам отговорност. На третия ден вече превключих и всичко се отприщи”, разкри Теа.

Наум Шопов и Теа Минкова показаха дъщеря си (СНИМКИ)

„Страшно ме беше страх да я пипам. Не можех да си представя да я вдигна и да я гушна. Имах чувството, че ще я счупя”, спомня си Наум.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️

Публикация, споделена от Д-р Наум Шопов (@shopov) на

Той не е присъствал на раждането на дъщеря си. Двойката смята, че това събитие не трябва да се съпреживява. Когато научил, че дъщеря му се е родила, Наум Шопов не могъл да сдържи сълзите си. Теа пък споделя, че първоначално е била в шок и й е отнело време да осъзнае, че вече е майка.

Наум Шопов стана баща (СНИМКИ)

„Първата вечер бяхме много смешни. Аз кърмя, но тогава решихме, че ще й дадем от шише, за да сме спокойни, че е нахранена. Опитахме два-три пъти, но не се получи. Тогава решихме да си я кърмя и вечер”, разказва Теа.

 

Родителите споделят, че малката Амая е спокойно бебе и успяват да се наспят.

Още от разговора на Ива Софиянска-Божкова с Наум и Теа гледайте във видеото.