"Орлите" следват стриктно всички предпазни мерки, обясни изпълнителният директор на клуба Петричев

Безпрецедентни мерки за сигурност преди срещата „Интер” - „Лудогорец” в Милано.

„Това, което успяхме да постигнем, е да изолираме отбора при кацането и пристигането в хотела. Момчетата нямаха контакт с граждани, които са на летището. Всички мерки, за които бяхме предупредени, бяха взети”, коментира изпълнителният директор на „Лудогорец” Ангел Петричев.

"Лудогорец" няма нищо за губене пред празните трибуни на "Сан Сиро"

„Доколкото знам, с нас е един специалист с дългогодишен опит от Варна. Той е на разположение постоянно, а ние се вслушваме в неговите съвети. Имаме отделна зала в хотела, в която се храним. Там няма достъп на други хора. Хотелът ни е осигурил всичко, което сме поискали. Персоналът, който ни обслужва, също използва предпазни маски”, добави Петричев.

Евакуираха 20 български ученици от Италия, няма потвърден случай на коронавируса у нас (ВИДЕО)

„Футболистите на „Интер” са прекарали доста време на територията на тренировъчната си база близо до Милано. Те ни увериха, че са взели всички мерки”, добави Петричев.

Драконовски мерки в "Лудогорец" за визитата в Милано

„Във вторник получихме обаждане от Външно министерство с молба да приберем 24 души от район на Ломбардия. Започнахме подготовка и набавихме маски и дезинфектанти. Бяхме в пълна готовност да действаме и да приберем децата. Впоследствие стана ясно, че ще го направят по друг начин. Използвам случая да благодаря на Бойко Борисов, тъй като имаше реална възможност отборът да бъде поставен под карантина, ако те пътуват с нас. Веднага след мача се прибираме в България, където ще бъдат извършени пълни прегледи”, завърши Петричев.

Целия разговор гледайте във видеото.