С награда за най-добро качество, Milde е лидер на българския пазар

Човек е успешен, когато отвъд динамиката на ежедневието си, има спокойствието на дома, възможността да подкрепя другите и да отделя време и грижи за себе си и близките си. Когато стъпим на собствения си комфорт и чувство за спокойствие, можем да бъдем истински полезни и за другите.

Компромисите са важни, за да бъдем пълноценни участници в обществото. Но пренебрегването на личните ни нужди и ежедневни потребности, би се отразило негативно и на личното ни самочувствие, а оттам и на възможността да бъдем опора за другите. Затова и истински успешните хора не правят компромиси що се отнася до храна, хигиена, време за почивка и време за лични хобита и интереси. Пълноценният човек умее да съчетава полезното с приятното и не си позволява да пилее време и ресурс за недостатъчно ефективни и качествени продукти и услуги.

А личният комфорт започва от събуждането сутрин, през подготовката за деня, средата на изпълнение на служебни и лични ангажименти, до отдиха и заниманията в свободните часове и приготвянето за достатъчно сън. Рутината ни лежи на решения, които сме взели и рефлексни действия, които изпълняваме, без да се замисляме. Затова и е важно да направим най-доброто решение още когато съставяме дневния си ритъм. И да, хигиеничните продукти са от изключително значение за пълноценното ни функциониране, когато още от началото на деня се подготвим с комфорт и качество.

От Milde са наясно колко важно е качеството, когато става въпрос за личната хигиена. Затова и техните продукти са прецизно изработени, от висококачествени материали и предлагат повече за типа ежедневни продукти. Milde e премиум трипластова тоалетна хартия, направена от 100% целулозa с най-високо качество и деликатни аромати. Независимо дали ще се спрете на лилавата магнолия, морскосиния дъх, зелената лавандула и лилия или класическата нежна белота с дискретен парфюм, вие получавате нежна грижа с високо качество и усещане за чистота и комфорт. Всеки отрязък Milde ви дава съвършена мекота, впечатляваща плътност, отлична абсорбация и изтънчен аромат. Тези характеристики водят съвсем логично до заслужената награда “Qudal” от ICЕRTIAS, която тази година отива именно при Milde. Qudal, съкратено от Quality meDAL е медал за качество, гарантирано от екип специалисти, които провеждат проучвания в различни сфери, за да дадат на потребителя директна информация за най-добро качество, предлагано на пазара.

ICERTIAS e международна асоциация за сертифициране, със седалище в Цюрих, Швейцария. Проучването обхваща повече от 50 различни комерсиални и некомерсиални категории, а на анкетираните не се дават опции за отговор, а празно поле и те сами следва да посочат избора си. Така Milde e доказано марка №1 за абсолютно най-добро качество на българския пазар в категория тоалетна хартия, според потребителска оценка.

Milde заслужено носи медала, а вие спокойно можете да занесете гарантирано премиум качество в дома си. Защото личният комфорт и най-добрата грижа за себе си не е просто всекидневен лукс, а белег на успех и внимание.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase