Свадата се разиграва пред дискотека в Бургас

Пет години след като момче е пребито жестоко в Бургас все още няма наказание за престъплението. Свадата се разиграва пред дискотека в морския град.

„На 17 октомври 2015г. бяхме на дискотека в голяма компания. Излязох да изпратя мои приятелки, като им повиках такси. Срещу мен имаше голяма група от хора, при което част от тях също влизат в таксито на приятелите ми. Помолих ги учтиво да освободят таксито, защото сме си го повикали ние и не е редно да го взимат”, разказва Кирил Балабанов.

Криминално проявен преби 81-годишен мъж в центъра на Асеновград (ВИДЕО)

Последва закана за саморазправа с Кирил от член на другата компания. По негови думи той не отговаря на провокацията и си тръгва от мястото. Сред първоначална схватка между двамата върху Кирил се нахвърлят 8 души.

В резултат на жестокия побой зъбите на Кирил са избити. „Двама от участниците са задържани за ОПГ и разпространение на наркотици. Някои от тях имат ефективни и условни присъди”, допълва той.

СЛЕД БОЯ МЕЖДУ УЧЕНИЧКИ: Каква е причината за агресията и ще има ли наказани?

„По случая има свидетели, имам медицински експертизи, ходил съм много пъти на разпити, но по случая ход няма”, каза Кирил.