Кавърът, който Борис Колев направи, завладя социалните мрежи

Една песен на адвокат, вдъхновен от извънредното положение, спечели вниманието на хората в социалните мрежи. „Let me quarantine you“ („Нека ви поставя под карантина“) е побългарена версия на световния хит на Роби Уилямс „Let me entertain you”.

COVID-19 провокира българските певци (ВИДЕО)

Борис Колев е юрист с динамично ежедневие - срещи с много хора, решаване на различни казуси и проблеми. Сега, както повечето хора по света, се налага да стои затворен вкъщи със семейството си. След първите дни на вцепенение, решава да погледне малко по-позитивно на нещата и да разведри обстановката. И прави своя версия на хита на Роби Уилямс.

Мъж си направи прическа с лика на генерала (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Идеята е породена от това, че докато сме вкъщи, можем да се посветим на най-скъпите си хора, да прекараме повече време с децата си. Понеже е важно да поддържаме техния висок дух", разказва Борис Колев, който споделя, че китарата му е страст и винаги е била негова утеха в трудни времена.

Колажите с ген. Мутафчийски, разсмели милиони българи (ГАЛЕРИЯ)

Посланието, което отправя към всички родители, е "да поставим короната върху главите на нашите деца, вместо страха от един вирус".

Жената, която всяка вечер оглася Пловдив (ВИДЕО)

Генералът отсече: Бебето да излиза! (ВИДЕО+СНИМКА)