Как се чувстват у дома едни от най-известните личности у нас?

За голяма част от нас е трудно да стоим затворени у дома. Експерти алармират, че психиката ни може да пострада по време на извънредното положение. Затова ивестни български звезди започнаха все по-често да споделят моменти от деня си, за да покажат, че да останеш вкъщи не е толкова страшно. Повечето от тях решиха да тренират активно, да научат някоя нова рецепта и да я споделят с феновете си, да изнасят онлайн концерти и да отговарят на въпроси. 

ПРИЗНАТЕЛНОСТ: Най-известните "лекари" от екрана благодарят на медиците от цял свят (ВИДЕО+СНИМКИ)

Моделът Александра Петканова заложи на разкрасителни процедури и спорт. Половинката на Даниел Петканов публикува десетки клипчета за това как да поддържаме кожата си, когато прекарваме повече време у дома, как да тренираме в домашни условия и дори как да си приготвим домашен коктейл, когато дискотеките и баровете са затворени.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Със сигурност след извънредното положение ще изляза навън с най-хубавата и чиста кожа, която някога съм имала!😅 Досега не се бях грижила толкова редовно за кожата на лицето си.🤷🏻‍♀️ Ето няколко лесни стъпки на любимият ми ритуал за грижа на моето лице с козметиката на Teoxane @teoxanebulgaria. Ако питате защо съм избрала тях. Марката е швейцарска и е на пазара от години, а главната причина е, че продуктите са обогатени с хиалурон и доста добре влияят на кожата ми да бъде хидратирана и тонизирана. Чувала съм, че да поддържаш кожата на лицето си млада, то трябва да започнеш млада 😄 Доста подходящи са и за поддържане на по-дълготраен ефект от направени вече естетични процедури, именно заради RHA формулата с еластична хиалуронова киселина в тях. Общо взето има доста причини да им се доверя. Ето какво съветвам днес за бърз ритуал: 1.Почиствате лицето с мицеларната вода за несъвършенства RHAⓇ Micellar Solution. 2. Нанасяте крем - Advanced Filler. Аз използвам за нормална кожа, но има и за суха. Също така кремът може да замените със серум, особено за по-зряла кожа. 3. Нанасяте интензивната RHA® hydrogel маска, която е за лице и шия. Оставяте 15 минути за да попие вашето лице целия нужен хиалурон в нея. 🤩 4. Можете да обърнете стъпка 2 и 3 ако се чувствате по-добре така. При всяка покупка от онлайн магазина на Teoxane - https://www.teoxanebg.com получавате БЕЗПЛАТНА маска Hydrogel от видеото ми. Посетите профила на @teoxanebulgaria , подготвили са и игра за да спечелите още продукти в това иначе скучно време и си стоите вкъщи . 🤷🏻‍♀️ . . . #teoxanebulgaria #cosmetic #facecare #antiaging #beautyritual #teoxanecoametics #rha #buyonline #influencer #giveaway #facecream #хиалурон #кремзалице #серум #micellarwater #filler #skinroutine #beautyvlog #teoxane

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) on

​Двамата с Дани споделиха и няколко забавни клипчета, с които да усмихнат потребителите. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You can have fun at home as well 🥳 @daniell_petkanov #flip #flipchallange #switch #fun #home #family

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) on

Звезди с клип в подкрепа на мерките за безопасност по време на пандемията (ВИДЕО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#stayhome

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) on 21, 2020 at 10:03am PDT

КРЕАТИВНОСТ: Гришо пазарува с пликове и шал, вместо ръкавици и маска (СНИМКА)

Плеймейтката Златка Димитрова не спира да спортува дори у дома. Тя постоянно споделя с феновете си различни упражнения, които всеки може да прави без дори да има уреди. 

Ако се чудите как да протече тренировката ви, то вижте какво предлага Златка. 

От снимки и сторита става ясно, че любимата на Наум Шопов - Теа Минкова, се е отдала изцяло на семейството. Въпреки това тя намира време и за тренировки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ние с @answear_bg те призоваваме да останеш АКТИВЕН вкъщи! Покажи ни твоите начини да запазиш добра физическа, а и психичекса форма! Това може да е като практикуваш йога или фитнес онлайн, тренираш с книги, бутилки с вода..изобщо с каквото се сетиш. Покажи твоят начин да останеш активен! Качи снимка с #StayHomeButStayActive и #CatchTheMomentBG и тагни @answear_bg в Инстаграм. Когато надяваме се всичко това свърши, буквално ще полетиш! Наградите са: - Мотивационен полет за теб и 2-ма приятели от @giftcometrue и дрехи по избор от Adidas и Reebok на стойност 400лв за всяка от марките. 🔔Конкурсът продължава до 30 Април, когато жури, в което влизам и аз, ще избере най-красивата и креативна снимка за добре прекарано време вкъщи❤️ За пълните подробности на играта вижте в стори

A post shared by Tea (@teaminkova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Голям ден е днес, маме❤️ не просто защото ставаш на цееели 4 месеца, а защото преди точно една година, видях най-бледите две чертички на света. Точно на 5.04❤️ Спомням си, че ми беше отпаднало цяла сутрин и от нищото се сетих, че имам един тест за бременност. Направих го и започнах да чистя из къщи. По едно време се сетих, че тестът е готов и надникнах най-недоверчиво.. Е, наложи се да вложа сериозно въображение за да видя втората чертичка - ама я имаше❤️ и тази втора чертичка сега ни осмисля живота❤️ Разкажете ми и вие, за момента в който разбрахте, че ще ставате майки☺️

A post shared by Tea (@teaminkova) on

​Певицата Преслава също използва свободното време, за да бъде с дъщеря си.

Любимият на всички български актьор - Юлиян Вергов, също остана у дома.. и поигра малко онлайн игри. 

Николета Лозанова организира приказен рожден ден за дъщеря си, въпреки социалната изолация. Стаята на малката принцеса бе украсена като в приказките. 

Сред пожеланията обаче имаше и негативни коментари, че не е момент за показност. 

Как не ви писна да парадирате с вашия разкош, още повече в такъв момент. Осъзнайте се хора, слезте на земята! Затова светът е в сегашната ситуация, защото се самозабравихме!", пише една от потребителките на социалната мрежа. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!