В инициативата се включиха 70 известни личности

70 известни личности се включиха в уникална иницатива по време на пандемията от коронавирус. Всеки един от тях засне клип, на който се вижда как "хваща" дезинфектант от предишния участник, използва го и го "предава" на следващия. 

КРЕАТИВНОСТ: Гришо пазарува с пликове и шал, вместо ръкавици и маска (СНИМКА)

Във видеото участват актьори, певци, програмисти, гимнастички, танцьори, футболисти, влогъри, блогъри и др. Сред най-известните са половинката на Наум Шопов - Теа Минкова, Никол Станкулова, Михаела Филева и Мария Попова. 

Лекари от цялата страна аплодираха хората, останали си вкъщи (ВИДЕО)

Креативният клип е качен и направен от модела Радост Тодорова, която участва в конкурса за красота „Мис Вселена България 2015“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Как се събират 70 напълно различни и уникални души ли?! ❤️ С добра кауза! 🙏 Имаме си актьори, певци, програмисти, счетоводители, монтажисти, гимнастички, танцьори, фризьори, футболисти, фотографи, гримьори, модели, дизайнери, каскадьори, инфлуенсъри, миски и фитнес инструктори, влогъри и блогъри, че даже и евродепутат.... но като за начало всички ние искаме да внесен малко добро настроение в зрителите и да им пожелаем да се пазят и да бъдат здрави! ❤️ С това видео, макар и забавно поднесено, апелираме към Вас да се отнесете сериозно към ситуацията, да изпълнявате заръките и препоръчаните от органите на реда и здравните институции мерки за безопасност, за да запазите себе си и близките си здрави! ☀️ Бъдете щастливи и оползотворете свободното си време адекватно, за да отминат тези несигурни времена бързо и отново да сме заедно.... не само на видео! 🙏 Huge THANK YOU to Mr. @timatiofficial for the idea 👌 🎼 Music by @oliviyanicole - Anymore 🙌

A post shared by Radost Todorova (@joytodorova) on

„С това видео, макар и забавно поднесено, апелираме към Вас да се отнесете сериозно към ситуацията, да изпълнявате заръките и препоръчаните от органите на реда и здравните институции мерки за безопасност, за да запазите себе си и близките си здрави! Бъдете щастливи и оползотворете свободното си време адекватно, за да отминат тези несигурни времена бързо и отново да сме заедно", написа моделът. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!