Разговор за таланта по време на пандемия и настроението преди Великден

Ден преди Великден Николина Чакърдъкова и нейната дъщеря Мария разказаха пред Ива Софиянска-Божкова как поддържат своя талант по време на пандемия и с какво настроение ще посрещнат светлия християнски празник.

„При нас вече настроението е празнично. Винаги съм си казвала, че това зависи от самите хора. Колкото и да е трудна ситуацията, в която сме в момента, трябва да даваме всичко от себе си да преодоляваме, да сме по-щастливи. Преди този светъл празник е необходимо да сме благодарни, че сме живи и здрави”, смята Николина Чакърдъкова. 

„Ще празнуваме Великден някак по-осъзнато. Молитвите ни ще бъдат много по-пълноценни, защото всички ще се молим най-вече за здраве, мир, любов и всичко това да отмине, за да продължим по-стойностно живота си”, добави Мария. 

„Говори с Ива”: Миро - за вярата, спасението и таланта

„Къщата ни е пълна в момента. Паралелно с всичко се опитвам и да работя, за да не изпадам в дупка и в депресия, имайки предвид колко динамичен човек съм. Цялата тази ситуация ми дойде малко в повече”, разказа известната певица.

Николина Чакърдъкова сподели, че сцената, публиката и живият контакт с хората и липсват. „Първоначално си мислех как през март, април и май ми отпаднаха 32 концерта. Контактът с публиката много ми липсва. Опитвам се да го запълня с други неща. Когато съм пътувала и съм била уморена съм си казвала кога ще си седна, за да се наситя на внуците си. Е, това се сбъдна”, каза тя.

„Всеки един концерт и мероприятие ме зарежда позитивно. Целият свой позитивизъм го пренасям вкъщи. Положението няма как обаче да бъде променено. Сега се стараем да не губим форма и всеки ден пеем и репетираме у дома”, допълни Мария.

Повече гледайте във видеото. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.