„Аз нямаше да съществувам като персона ако не беше вярата”, сподели певецът

„Има няколко гледни точки. Моята е тази, която повечето от християните имат по света, и тя е, че за тези неща ние сме предупредени. Абсурдното е, че аз в този момент съм уверен с надежда и вяра. Вярвам, че Христос може да ни изкара от тази ситуация. Библията е небесната конституция и като такава имаш права в нея. Господ е казал, че ние в бурята сме защитени. Който не вярва в неговото име, той няма да бъде спасен. Звучи разделящо, но Библията е такава”. Това каза Миро пред Ива Софиянска-Божкова по повод ситуацията около коронавируса и социалната изолация.

 "Говори с Ива": Адриана Тюркмен за коронавируса, симптомите и карантината (ВИДЕО)

Миро посочи, че вярата го е спасявала много пъти досега в живота. „Аз нямаше да съществувам като персона ако не беше вярата. От дете майка ми ме увещава на Господ. Голямото добро, което мога да кажа на всички е, че ако Бог се справя с магаре като мен, то може да се справи с всеки”, добави изпълнителят. 

„Говори с Ива“: Наско от Б.Т.Р (ВИДЕО)

„Талантът всъщност е финансова единица в Римската империя. Един талант има точно количество злато. Когато казваме, че някой има талант означава, че той е надарен с богатство по рождение. Талантът ми е от Господ и аз го ползвам за малко. Когато си отида от този свят, този талант ще си тръгне  с физическото тяло. Много е важно какво правя в момента с този талант и трябва да го използвам правилно. Сега се замислям, че трябва да спра да го експлоатирам толкова брутално. Аз си давам сметка до каква степен съм злоупотребявал с гласа си”, каза още Миро. 

Повече гледайте във видеото. 

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си