Футболистът е бил нападнат в дома си в Лондон

Полузащитникът на Тотнъм и Англия Деле Али бе обран и заплашен с нож в дома си в северен Лондон в ранните часове на сряда, като крадците задигнали ценни книжа на стойност стотици хиляди паунда, предаде БГНЕС.

Според информациите, 24-годишният футболист и осиновеният му брат Хари Хикфорд пострадали в инцидента, при който двама мъже с ножове нахлули в дома на играча в Барнет и ги заплашили.

 

„Двама мъже нахлули в частната собственост и откраднали скъпоценни предмети, включително часовници, преди да избягат. Двама души в частната собственост получили леки лицеви наранявания след нападението. Нямат нужда от медицинска помощ. Няма арестувани – разследването продължава да тече“, заяви местната полиция, цитирана от Mirror.

Водещи английски играчи се включват в турнир на FIFA 20

Приятелките на Али и Хикфорд, както и техен приятел, също били в къщата в момента на инцидента, като според информациите играели карти, когато крадците нахлули в дома. „Благодаря ви за съобщенията. Неприятен инцидент, но всички сме добре сега. Оценявам подкрепата ви“, написа Али в Twitter. Той трябва да поднови тренировки с Тотнъм следващата седмица преди евентуален рестарт на сезона във Висшата лига през юни след пандемията от коронавирус. 

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.