По негово мнение е много важно средствата да бъдат разпределени разумно

„Няма опасност България да не получи финансова помощ от Европа. Българското правителство е достатъчно стабилно и политическата ситуация не е обвързана с решенията, които ще бъдат взети на Европейския съвет.” Това заяви в студиото на „Събуди се” председателят на младежката организация на  ГЕРБ Георг Георгиев.

ЕС договаря средствата за възстановяването от пандемията

Той добави, че тези средства биха могли да послужат и за някои от исканията на протеста. „Аз съм сигурен, че там има хора, които са в лошо икономическо състояние именно заради спиране работата на различни отрасли през времето на карантината”, каза Георгиев.

По негово мнение е много важно средствата да бъдат разпределени разумно и страната ни да успее да се пребори голяма част от тях да дойдат в България. За това щял да се бори премиерът Борисов.

 

 

Председателят на младежката организация на БСП коментира темата с предстоящия вот на недоверие.

„За нас това е пети вот, като темата му е корупция. Мотивите до голяма степен се припокриват с исканията на протестиращите”, каза Николай Бериевски.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.