В социалните мрежи се появиха множество нейни снимки

В петък в ефира на „Здравей, България” между жена, появила се на „Орлов мост”, за да изрази недоволството си от блокадата в столицата, и протестиращият Петър Кърджилов възникна напрежение. Той я заля с чаша вода, а тя от своя страна го нападна с бастуна си. През деня имаше съмнения, че жената е провокатор и че е от ГЕРБ. От партията обаче отрекоха.

Конфликт при блокадата на „Орлов мост” (ВИДЕО+СНИМКИ)

В социалните мрежи се появиха множество снимки, определящи съвсем различна жена от Пазарджик, че именно тя е предизвикала сблъсъка в София. Пепи Генова беше набедена, че е жената с бастуна от „Орлов мост”, посочена от протестиращи като провокатор.

Жената е получила жестоки съобщения, съдържащи обиди и заплахи. „Не съм добре след този удар, който ми нанесоха психически. Откъде дойде това чудо и защо ме намесиха в протеста, че съм ходила и провокирала - не знам. Това няма нищо общо с действителността. Аз съм готвачка в Пазарджик, на 62 години”, обясни Генова.

Разбира, че е набедена за провокатор, когато се прибира в дома си след края на работния ден. „Децата ми се обадиха, за да ме попитат какво става. Тогава не знаех къде се намирам. Отворих Facebook и буквално щях да полудея от обиди и цинизми”, каза още набедената жена.

Освен обидни думи, Генова получава и заплахи за живота си. Предупреждават я да внимава, когато излиза из Пазарджик.  „От няколко дни не ходя на работа, не знам изобщо как мога да отида. Вече не съм способна. Не получих подкрепа или извинение от никого”, разкри още тя. 

Смята, че атаката се е насочила към нея, защото е симпатизант на ГЕРБ. „Никой не може да ми отнеме това право, както и аз да отнема нечие”, добави жената.

Пепи Генова посочи, че ще подаде жалби в Прокуратурата.

Целия разказ гледайте във видеото. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.