Акционерът на "Левски" се отърва от глоба

Автомобилът на притежателя на 35% от акциите на "Левски" - Тити Папазов, за пореден път бе заснет да нарушава правилата на пътя, пише gong.bg.

Тити Папазов след грубо нарушение на пътя: Съжалявам, не съм дисциплиниран зад волана (ВИДЕО)

Във Facebook се разпространи видео, на което колата на баскетболния специалист е засечен в ново тежко нарушение. Този път автомобилът непозволено изпреварва колона от автомобили и прави ляв завой на червен светофар. На кадрите не се вижда кой е зад волана.

Константин Папазов: Моята слабост е шофирането

 

 

 

Тити Папазов: Давам пари на всеки, който ме снима в нарушение на пътя (ВИДЕО)

По-късно на брифинг на "Пътна полиция" стана ясно, че Папазов се е отървал от глоба, след подадена декларация към СДВР. Оказа се, че колата е била управлявана от друго лице, съобщи Мартин Цурински от "Пътна полиция".

КАТ връчи на Тити Папазов глоби за 3 000 лв., той оспорва част от тях

„Отдел "Пътна полиция" към СДВР се самосезира във връзка с публикуваното видео в социалните мрежи. В СДВР изгледахме клипа. Собственикът на превозното средство г-н Тити Папазов бе призован в отдел "Пътна полиция". Същият предостави декларация по чл. 185, ал. 5 от Закона за движение по пътищата, с която декларира на кого е предоставил автомобила за ползване. Водачът е установен. Той също е попълнил такава декларация, че той лично е управлявал автомобила и му е съставен акт за нарушение", каза още Цурински.

За преминаване на червено Законът предвижда санкция в размер на 100 лева и отнемане на осем контролни точки.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.