Според него той ще се състои на 12 декември

Мачът за световната титла срещу Антъни Джошуа е сигурен на 97%. Това обяви боксьорът Кубрат Пулев в студиото на „Сбуди се”. Според него той ще се състои на 12 декември.

„Пандемията е непредвидима. Надяваме се, че всичко ще е наред. Аз съм в Лондон, подготвям се здраво, тренираме. Трябва да мачкаме и да покажем, че българите сме много силни, със силен дух и че сме непоколебими в битките”, каза още той.

Джошуа за Пулев: Искам да му счупя главата!

„Човек трябва да вярва в себе си, да изисква от себе си, по този начин той се развива", добави той. 

„Психологията на българина все още е робовладелска. Иска ми се българите да бъдат по-смели и обществено отговорни. Любовта към България трябва да се върне, не само към своето. Всички са си направили къщи, а излизат на улицата и е кал и прах. Всеки се е затворил, мисли за себе си и за децата си, да това е важно, но трябва да се променим", каза боксьорът.

Кобрата изригна мощно срещу Джошуа

„Човек трябва да работи за обществото, да бъдем полезни за обществото. Имаме и много силни песни. Ако не си направил нищо за себе си и за родината си, не си направил нищо. Има честни и доблестни българи. Когато човек е независим, той има свободата". 

„С Андреа се разделихме. Когато човек иска да успее, може и сам, може и с човек до себе си да побеждава", коментира Пулев раздялата си в певицата.

Целия разговор гледайте във видеото.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.