Случаят е от Русе

Пореден сигнал за малтретирано дете в детска градина. Случаят е от Русе. Бабата на 3-годишно момченце твърди, че в понеделник е взела внука си със синини по врата, целият мокър и с чужда блузка, по която имало кръв.

НАСИЛИЕ В ЯСЛА? Родители твърдят, че 2-годишното им дете е бито от възпитатели

3-годишното дете е записано в първа група на детска градина „Радост” на 1 октомври. На петия ден, откакто посещава детското заведение, медицинската сестра позвънила на баба му да го прибере по-рано, защото имал температура. Жената заварила внука си плачещ в коридора на детската градина.

„Заварих го да седи на пейката, главата му беше мокра. Забелязах червени петна от одраскване по врата му. Той трепереше и хлипаше. Докато се приберем до вкъщи, той ревеше все едно го колиш. На въпрос какво се е случило, каза „бум,бум”. Питах кой ти прави бум-бум и той каза – госпожата”, разказа бабата на момчето Марина Милкова.

Служител на спортен комплекс в Бургас ударил дете?

Тя веднага завела внука си на лекар. Според докторката детето било здраво, но не можела да бъде категорична от какво са сините по врата му. Затова вчера  с бележката от личния лекар, че Никлаус е здрав, отново го завела в детската градина. Попитала откъде са белезите по детето. Бабата разказва, че медицинската сестра отговорила: „Като не ни вярвате, не го носете”.

Още по темата гледайте във видеото.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.