„Няма промяна в здравословното ми състояние", написа той в личния си профил във Facebook

„Благодаря на всички, които проявяват внимание и подкрепа. Няма промяна в здравословното ми състояние: все още съм със симптоми на общо неразположение”. Това обяви премиерът Бойко Борисов в личния си профил във Facebook.

„Лекувам се като всеки български гражданин, на който е предписано домашно лечение от личния му лекар. Общото ми състояние не ми пречи да продължавам да изпълнявам служебните си задължения. Уверен съм, че нашето общество, водено от нашите лекари, които са едни от най-добрите в света, ще премине и през това изпитание. Спазвайте мерките и се пазете!”, написа още той.

Бойко Борисов е с коронавирус

Припомняме, че в неделя Борисов обяви с пост във Facebook, че е заразен с коронавирус. От правителствената пресслужба съобщиха, че премиерът изпълнява работните си задължения и е в постоянна връзка с членовете на Министерския съвет. За момента не се налага вицепремиер да замества министър-председателя.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.