Трансформацията му е заради ролята му в "Матрицата 4"

Киану Рийвс изглежда неузнаваемо, след като обръсна дългата си коса и се появи в поразителен вид, съобщи „Мирър“. През последните години актьорът, изиграл Джон Уик, се подвизаваше с тъмна брада и коса, дълга до раменете, предаде БГНЕС.

Холивудският ерген Киану Рийвс ще се жени

 

 

 

Киану Рийвс се появи с гадже за пръв път от десетилетия (СНИМКИ)

Разбира се последната му трансформация е за филмова роля. 56-годишният Киану обръсна тъмните си кичури, за да изобрази визията на Нео в последната част от „Матрицата“. Звездата започна снимки в Берлин, Германия преди четири месеца, когато камерите отново заработиха на фона на пандемията от коронавируса.

 

Киану Рийвс се завръща в „Матрицата 4” (СНИМКИ)

Последната му визия има сходства с тази, когато емблематичният му герой Нео се събужда в съоръжение за съжителство на хора във филма от 1999 г. Киану се появи със зашеметяващата си приятелка Александра Грант, която го придружаваше в колата до хотела. Актьорът срамежливо се опита да избегне камерата, прокарвайки пръсти през прясно подстриганата си коса.

 

„Матрицата 4“ ще излезе по кината през 2021 година. Снимките бяха отложени през март на фона на пандемията от коронавируса, която разтърси развлекателната индустрия. Заедно с Киану, за снимките в Берлин са и някои от най-големите звезди на филма. Кари-Ан Мос се върна към ролята си на Тринити от оригиналната трилогия. Джеда Пинкет-Смит също ще се върне в ролята на Ниобе за четвъртия филм. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.