Кандидатът за президент на демократите говори пред привърженици в Пенсилвания

Джо Байдън, кандидатът на демократите за президент на САЩ, допусна колосален гаф. По време на последната си спирка от заключителните предизборни прояви в ключовия и оспорван щат Пенсилвания, той представи своята внучка Финеган като покойния си син Бо Байдън, съобщава в. „Дейли мейл”.

Родното село на Камала Харис в Индия се моли за нейната победа

„Това е моят син, Бо Байдън”, заяви Байдън прегръщайки своята внучка. След това той продължи с грешките, като нарече Финеган с името на нейната братовчедка – Натали, и заяви, че тя е дъщеря на Бо. Всъщност Финеган е дъщеря на другия син на Байдън – Хънтър. Секунди по-късно кандидатът за президент на демократите осъзна грешката си и заяви: „Не, почакайте. Това е грешната дъщеря”.

Джо Байдън призова поддръжниците си да изберат надеждата пред страха

След това Байдън прегърна стоящата наблизо Натали и я представи като дъщеря на покойния си син. Бо Байдън почина през 2015 г. от мозъчен тумор, припомня в. „Дейли мейл”.

ВСИЧКО ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.