Звездата превел солидни суми на свои близки

Холивудската звезда Джордж Клуни изненадал с по милион долара в брой 14 свои приятели. Един от дългогодишните близки на актьора - Ранди Гербер, разказа за това преди три години, а сега Клуни разкрива подробности.

Джордж Клуни на червения килим, заедно с тъща си (СНИМКИ)

Той поканил най-близките си приятели на вечеря. Това се случило през септември 2013 г., точно преди премиерата на филма „Гравитация“. Разпространението му по кината се превръща в „много добра сделка“ за актьора, тъй като хонорарът му се изчислявал на базата на процента от боксофиса. 

Джордж Клуни язди... муле (ВИДЕО+СНИМКИ)

Приблизително по същото време той се запознава с бъдещата си съпруга Амал, въпреки че все още не са в близки отношения. Затова Джордж решил да празнува с тези, които тогава били неговото семейство.

„Помислих си, че всичко, което имам, са тези момчета, които през последните 35 години ми помагаха по един или друг начин. Спях на диваните им, когато ми беше трудно. Даваха ми заеми, когато нямах пари. Помагаха ми, когато се нуждаех от помощ в миналото. Така че в онзи момент аз помогнах на тях“, каза Клуни пред GQ.

Следващият филм, в който Джордж Клуни ще се появи, е драмата "The Midnight Sky". Неговата премиера е на 23 декември. 

Джордж Клуни ще продава италианско сирене в САЩ (СНИМКИ)

Джордж Клуни на червения килим, заедно с тъща си (СНИМКИ)

Папараци „уловиха” Амал Клуни с близнаците й (СНИМКИ)

ВРЕМЕТО НЕ ПРОЩАВА: Световните секссимволи (ГАЛЕРИЯ ПРЕДИ И СЕГА)

Ослепителната Амал Клуни: Красота, класа и интелект (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

Звездните двойки в моменти на интимност

Джордж Клуни с едно от най-големите отличия в киното

Джордж Клуни има извънбрачно дете, за което не знаел За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

 
Източник: БГНЕС