91-годишната Дена беше ограбена от рецидивист

Вълна от съпричастност към 91-годишната жена от Горна Оряховица, която беше нападната и ограбена от рецидивист в началото на миналата седмица.

На редакционната ни поща получихме десетки писма с предложения за финансова и дентална помощ, след като Дена Славкова остана дори без протезите си след нападението.  

„Изумен съм, че в нашата държава все още има добри хора. Благодарим на всички, но баба ми не е сама. Живеем заедно. Имаме средства и ще се погрижим за нея. Даже в момента се възстановява. Чувства се по-добре след операцията”, разказа Даниел Славков, внук на нападнатата жена.

Рецидивист преби и ограби 91-годишна жена

След нападението, баба Дена е със счупена ръка и зъбни протези. „Те са много важни за мен. Как ще се храня, какво ще правя” пита през сълзи жената.

След тези думи на възрастната жена, лекари по дентална медицина също предложиха помощ. Роднините на Дена Славкова вече са се погрижили.

„Благодаря на зъболекарския екип, който ми звъня и предложиха да дойдат на място. Много благодаря, но няма нужда. Имаме зъболекари, вече я прегледаха. Работи се по въпроса да й бъдат направени нови протези”, поясни внукът й.

Нападателят е задържан за постоянно.

Рецидивист тормози жители на село Маринка

Рецидивист изнасили 14-годишна, заплашил, че ще заколят семейството й

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.