Малкият Тор повалил дървото, докато стопанката му е била на пазар

Оказва се, че не само котките са склонни да унищожават елхи. Дребна костенурка от Великобритания е решила да изясни отношенията си с коледното дръвче в семейния дом и му е "видяла сметката", пише в. "Дейли стар".

Черупчестият разрушител на име Тор е успял да повали дървото, докато стопанката му е била на пазар.

Джоди Рейнолдс разказва, че е оставила 5-годишния си питомец да пълзи из апартамента без надзор за не повече от 20 минути, докато отскочи до най-близкия магазин. При завръщането й обаче я очаква неприятна изненада - съборена елха, счупени играчки, разлята по пода вода.
Причината за бедствието незабавно се изяснява на Джоди, след като вижда Тор да изпълзява изпод елхата. По думите на стопанката това е било най-бавното бягство от местопрестъплението в света.

Направеното от Джоди Рейнолдс разследване установява, че Тор по някакъв начин е успял да се покачи върху стойката, след което просто е бутнал елхата, оказала се доста нестабилна.

Стопанката допълва, че е изумена от силата на своя пакостлив питомец. Джоди казва, че макар да не му се сърди за белята, занапред Тор ще се разхожда само в нейно присъствие.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.