Преподавател се среща индивидуално с учениците си, при всички мерки за дистанция и безопасно общуване

Един от любимите учители на България, Теодосий Теодосиев – ТЕО, залага твърдо на личния контакт. Докато груповите обучения в школите са преустановени, той се среща индивидуално с учениците си, при всички мерки за дистанция и безопасно общуване.

МАТУРА ОТ ВКЪЩИ: Обсъждат изпитите да се провеждат онлайн (ВИДЕО)

При това, през ваканцията, когато останалите обикновено си почиват от уроци. За сметка на това, физикът горещо препоръчва почивка от таблетите  и телефоните. 

"Пагубно и катастрофално за по-голямата част от учениците в България е липсата на присъствено обучение", категоричен е Теодоси Теодосиев – Тео, един от най-изявените учители по физика, обучил по-голямата част от златните медалисти по тази наука за България. Според него телефонът или таблетът са най-лошите подаръци, които родителите могат да направят за децата си.

Подробностите гледайте във видеото. 

Репортер: Георги Манев

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.