Въпреки десетките жалби, парите не са върнати на излъганите хора

В началото на седмицата ви срещнахме с хора, които са били завлечени с големи суми от собственик на фирма за дограми. Оказа се, че Павлин Горчев взимал размери и капаро, след което изчезвал. Срещу мъжа са подадени десетки жалби и са заведени дела, но и до днес той продължава да мами хората.

ЖЕРТВИ НА ИЗМАМА: Десетки останаха без дограми, за които платили

„Цялата история започна през 2018 г. Сключихме договор за дограма за 3000 лв. Тя трябваше да бъде поставена в срок от 2 седмици. Това обаче не се случи. Апартаментът ми остана без дограма, защото бяхме махнали старата. Трябваше да се справим с дъжда, беше ужасно. Осъдих измамника още на първата година, но не ми възстанови парите. От стрес се разболях от рак. В момента Павлин е направил нова фирма и работи под друго име", разказа Емил Стефанов в ефира на „Здравей, България".

От полицията заявиха, че работят по случая.

Повече гледайте във водеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.