Инициативата е на американски зоопарк

Ако този Свети Валентин любовта все пак не е във въздуха, американски зоопарк предлага уникален подарък. Срещу 15 долара можете да кръстите хлебарка на името на бивш възлюбен. Зоологическата градина в Южна Каролина разполага със завидна колекция от мадагаскарски съскащи хлебарки.

Домашен любимец оцеля след 100 минути в пералнята (СНИМКА)

Но цената от 15 долара не се изчерпва само с кръщаването им - в деня на Свети Валентин, зоопаркът ще публикува имената във Facebook.

Стадо говеда предизвика хаос на магистрала в Индиана (СНИМКИ+ВИДЕО)

“Стартираме първата си ежегодна инициатива "Живот като буболечка". Имате възможност да кръстите една от нашите любими хлебарки на приятни и не толкова приятни възлюбени. Това е добър начин да подкрепите финансово зоопарка и да ни помогнете да съберем средства за нашите програми, за нашите животни, за обитанията им и за ежедневните ни дейности”, заяви Дженифър Гарсия, координатор на зоопарка „Грийнвил”.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.