Диалогът между двамата се проведе в социалните мрежи

С наближаване на предизборната кампания се появиха все по-неочаквани предложения за коалиции. Платформата “Българско лято”, свързана с бизнесмена Васил Божков, протегна ръка към партията на Слави Трифонов с предложение да се явят с общи листи.

РЕГИСТРАЦИЯТА В ЦИК: Партии и политически формации подадоха документи за вота

Предложението, отправено от профила на Васил Божков в социалните мрежи, се мотивира с много общи цели между двата политически проекта. А призивът е – „Слави, ако наистина искаш да спасим България - да се обединим”.

Отказът на Слави Трифонов дойде също в социалните мрежи и гласи, че партия „Има такъв народ” се придържа към обещанието си да се яви самостоятелно на изборите.

Косвеният диалог във Facebook приключи с коментар на Божков, който обвини Слави Трифонов в егоцентризъм, зависимости и "стабилна патерица за хунтата. Жалко”.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.