Имената представи лидерът на партията Красимир Каракачанов

ВМРО вече са готови с кандидатите си за депутати от гражданската квота. В листите 105 кандидати няма да са членове на ВМРО. А осем от тях ще са водачи. Вицепремиерът и лидер на партията Красимир Каракачанов представи част от новите лица на пресконференция и обобщи, че това са хора, които отстояват патриотични каузи.

Сред имената е това на Боян Чуков, който вчера напусна БСП и ръководните позиции в софийската структура на партията. В листите на ВМРО ще бъде и икономистът Кузман Илиев.
Каква ще е финалната подредба на листите ще стане ясно в следващите дни, но вече е ясно каква ще е предизборната кампания на ВМРО.

Каракачанов: Мутри са политиците, които смятат, че ако не са във властта, не трябва да има България

"Традиционно по време на предизборна кампания ВМРО не води мръсна кампания и не води компроматна кампания. Не остава длъжна на никой, който се опитва да използва такава между нас. Нашата кампания ще бъде позитивна за това, което сме свършили и какво трябва да се прави за България. Българският народ трябва да избере бъдещето си през следващите 4 години", заяви лидерът Красимир Каракачанов.

Крайният срок за обявяване на листите на партиите изтича на 2 март

Отстранена от партията на Слави Трифонов става водач на листа от ГЕРБ

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.