Фандъкова изпрати съболезнователно писмо до близките му

"С голяма тъга научих за загубата на моя колега и приятел Милан Бандич.  Бих искала да изразя най - искрените си съболезнования на семейството и близките на г-н Бандич и съпричастността си към огромната тъга в този труден момент". Това написа кметът на София Йорданка Фандъкова в съболезнователно писмо до роднините на починалия. 
 
Като кмет с шест манадата  и реализирал едни от най-успешните и мащабни проекти на чело на неговия Загреб, Милан Бандич ще остане в историята на хърватската столица с безспорните си победи и активната си дейност.  В рамките на управлението си като кмет, той спечели уважението на своите партньори, остави следи в развитието и облика на хърватската столица и заслужено се радва на подкрепата на жителите на града. 
 
"Връзките, които изградихме и успешното сътрудничество между София и Загреб се дължат на неговия безспорен професионализъм, визионерство и общото ни разбиране за постигане на резултати и взаимно доверие.  В нашите мисли и молитвите си,  София е със семейството и близките на Милан Бандич. Скърбим заедно с жителите на Загреб", пише още кметът на София. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.