По информация на NOVA убиецът се е правил на клошар

Собственик на автокъща е прострелян тази вечер на бул. "Симеоновско шосе", съобщи МВР. Жертвата се казва Николай Драгополов. По непотвърдена информация на NOVA пешеходец е стрелял по него.

В колата е пътувало и дете на 11 години. То не е пострадало и вече си е у дома, обясниха от прокуратурата. Детето е на жената, с която застреляният е живял на семейни начала.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Сигналът за убийството е подаден от мъж, който е чакал с автомобила си на светофара, заяви директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев.

По информация на NOVA убиецът се е правил на клошар. В района често има такива, които просят от шофьорите. Мъжът бил в джип "Мерцедес". По данни на прокуратурата, килърът е изстрелял 2 куршума, един от които е попаднал в главата на жертвата. 

 

 

 

 

По непотвърдена информация убитият е имал конфликт със собственик на друга автокъща. Мъжът от другата седмица е трябвало да бъде с охрана. Той е имал над 20 криминални регистрации.

 

 

Сигналът към полицията е подаден в 20.04ч. Линейката е пристигнала за 12 минути. Медицински екип установява, че на място е убит 46-годишен мъж.

 

 

 

 

Репортери: Ивомира Пехливанова, Вероника Димитрова, Илияна Шишкова

 

Източник: БТА