Той е работил с Алиша Кийс, Шакира, Тони Бенет и Камила Кабейо и много други

Испанският музикант Алехандро Санс получи звезда на Алеята на славата в Холивуд. Тя е 2703 -та поред на знаменитата алея.

Санс, който е спечелил 22 латино награди "Грами", както и престижната статуетка за "Човек на годината" през 2017-а, споделя, че за него това е сбъдната мечта.

Знаменитости, които се отказаха от звезда на Алеята на славата в Холивуд (ГАЛЕРИЯ)

"Искам да благодаря на онова момче, което бях, момчето, което се бореше докрай и не позволи на никого да сломи духа му. Мечтаех за много неща: да бъда на сцената, да пея на концерти, да живея с музиката. Но никога не съм си представял, че ще имам звезда на Алеята на славата. Именно в това обаче се крие красотата на живота - винаги може да ви изненада“, заяви Алехандро. Той посвети звездата на своите почитатели.

В рамките на 30-годишната си кариера Алехандро Санс е работил с много хитови изпълнители, включително Алиша Кийс, Шакира, Тони Бенет и Камила Кабейо. 

"Момиче с балон" на Банкси отива на търг

След броени дни Алехандро Санс тръгва на голямо турне в Америка, което започва в Илинойс на 8 октомври и ще приключи 31 октомври в Сан Хосе.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.