Мъжът опитал да избяга от селото и да се укрие, но бил задържан

34-годишен кметски наместник на варненското село Генерал Колево е пребил и срелял с ловна пушка по свой съселянин. Причината за случилото се е стара вражда, която двамата имали заради жена.

Мъж стреля по момче пред заведение в Плевен (ВИДЕО)

В понеделник мъжът с инициали Ш.Ю. взел пушката си и отишъл в съседен имот, където разбрал, че работи пострадалият. Когато стигнал, между двамата възникнал конфликт, при който 34-годишният Ш.Ю. стрелял от близко разстояние срещу съперника си. Уцелил го в крака, а след като той паднал на земята, започнал да го удря. Раненият мъж опитал да се защити и да издърпа пушката от ръцете на Ш.Ю., но той отново произвел изстрел и уцелил своя опонент.

Мъж преби и простреля жена си в София

След извършване на престъплението, нападателят избягал. Отишъл в дома си, оставил ловната пушка в каса и избягал от селото с кола с намерение да се укрие. По пътя обаче бил задържан. Окръжният съд реши да остави мъжа за постоянно в ареста.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.